Inbjudan till Tärnans Artrally 2020

Som vanligt är det Tärnans artrally den 3:e lördagen i januari, 2020 är datumet 18 januari. Kommer du att närvara med ett lag, anmäl dig då senast den 7 januari 2020 till Jan Gustafsson (solvidd@gmail.com). När du anmäler dig och ditt lag, omfattar det även mat om du inte avsäger dig detta på restaurangen Sailor Kickis i fiskehamnen i Oxelösund. Adressen är Fiskehamnsvägen 12 (ute på Femöre), bredvid skulpturen Ståltheten.
 
Ange ditt lags medlemmar samt om någon vill ha någon specialkost, vi kan även erbjuda några fisktallrikar (varmrökt lax), för de som absolut inte vill/kan äta tacco.
 
Ditt lag, som består av 2–4 personer, startar på valfri plats i Nyköpings- eller Oxelösunds kommun kl. 08.00. Alla lag träffas senast kl. 15.00 på parkeringen på restaurangen Sailor Kickis i fiskehamnen i Oxelösund som vi bokat för vår del. 
 
Där inne har vi beställt mat som kommer serveras ca 16.00. Här kommer vi att gå igenom dagens artrally i detalj vad som setts samt utse årets segrare. 
 
Kostnad för var och en är 150 kr + kostnad för vad du vill dricka till maten som du bestämmer själv. I summan 150 kr ingår mat (taccobuffé alt vegetarisk tacco eller en fisktallrik) samt kaffe plus kaka (givetvis hyra av lokalen och personal från restaurangen som specialöppnat för vår del). Du eller någon i ditt lag betalar din/er kostnad, när vi går in och innan vi sätter oss tillrätta i restaurangen. Vi rekommenderar att någon i respektive lag betalar för hela laget och att man då innan man kommer in till kassan har kommit fram vad var och en skall dricka till maten. Detta för att korta ner kötiden vid kassan.
 
Vi räknar med att vara klara innan kl. 18.00.
 
Man kan givetvis även delta på artrallyt delar av dagen, allt efter vad man själv kan. Det är även möjligt att närvara på avslutningen utan att man för den skull ha varit aktiv under dagen med att leta arter. Man måste dock anmäla sig.
 
Välkommen till årets uppstart av fågelskådaråret 2020.
 

Jan Gustafsson & Susanne Stilling